Hajóbiztosítás

“Európa vezető jacht és hajóbiztosítási specialistája”

Optimális biztosítási fedezet a hajójához!

Nem várt esemény, egy baleset okozta hajósérülés több hetes kiesést okozhat, nem beszélve az anyagi károk okozta költségeket. Ezért fontos, hogy biztonságban tudhassa vagyontárgyát. A Pantaeneus erre nyújt biztos hátteret.

Válassza a biztonságos utat: A megfelelő biztosítás megkötésével nemcsak saját hajóját védheti meg, hanem védelmet biztosít magának is a harmadik felek által okozott károk ellen. Egyedi biztosítási megoldásaink figyelembe veszik az Ön egyéni igényeit, így mindig a legjobb védelmet biztosítják Önnek a fedélzeten!


A Pantaenius Törzsbiztosítás fedezetet nyújt Önnek a hajó teljes elvesztésére és részleges károkra.


A harmadik fél hajóbiztosítás, ahogyan gyakran nevezik, fedezetet nyújt azokra a károkra, amelyeket a tulajdonos, vendégek vagy legénység okozott harmadik félnek a hajó használata során.


A Pantaenius Yacht Személyi Balesetbiztosítás fedezetet nyújt a balesetekből eredő halál vagy maradandó rokkantság pénzügyi következményeire.


A Pantaenius charterbiztosítással semmi sem áll az álmaiból szőtt charterüdülés útjába. Legyen szó néhány napról vagy több hétről, üres hajóról, kabinról vagy kormányos charterről. Válassza ki a hajózás időtartamát, a legénység méretét és az egyéni igényeinek megfelelő biztosítási megoldásokat. A szerződés online köthető néhány egyszerű lépésben.