Capelli

Prémium minőség,
garantált kényelem

Az 1974-ben alapított Capelli Boatyard Spinadescóban (Cremona, Észak-Olaszország) azóta a kis- és közepes méretű hajók egyik vezető gyártójává vált. Davide Capellinek a Pó-folyó iránti szeretete és határtalan kreativitása adta a lendületet egy új vállalkozás létrehozásához. Kezdetben üvegszálas folyami csónakokat épített, majd hamarosan csatlakozott hozzá kisfia, Umberto is, aki új típusú, versenyeken való használatra szánt kenuk tervezésére és építésére koncentrált.

capellihajo

Melyik hajótípus érdekel?

luxury line

work line

top line

apnea

easy line

luxury line

top line

work line

easy line

apnea

luxury line

top line

work line

easy line

apnea

Semmit nem bízunk a véletlenre. Azáltal, hogy az évek során levont tanulságokat bevezetjük minden általunk gyártott modell tervezésébe és tervezésébe, az egyes alkatrészek összeszerelés előtti tesztelésére és újrapróbálására, valamint jelentős időt és erőfeszítést fordítva a felület minőségére, biztosítjuk, hogy az általunk gyártott hajó kifogástalan állapotban szállítjuk az ügyfélnek.

A legfinomabb gyanták, tengeri rétegelt lemez, tömör teak, rozsdamentes acél, neoprén Hypalon (Pennel & Flipo): ez csak néhány a csónakjaink gyártása során használt kiváló minőségű termékek közül. A Capelli által gyártott csónakok és felfújható csónakok másik kiemelkedő tulajdonsága a befejezés minősége.
Az általunk elért tökéletesség szintet csak a tapasztalt hajóépítő szakemberekből álló, rendkívül motivált és hozzáértő csapatunknak köszönhetjük, akik az évek során figyelemre méltó csapatszellemet és kompromisszumok nélküli minőségi elkötelezettséget fejlesztettek ki.

 

A hajógyár hivatalos weboldala: https://www.cantiericapelli.com/

Lépjen velünk kapcsolatba!

Online szerviz időpont kérés