Cobrey Yachts

Miért egyediek
a Cobrey Yachts hajói?

Tudja már mit keres pontosan vagy szüksége van segítségre? Akárhogyan válaszol erre a kérdésre, mi segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő hajót. Tengerek, tavak, folyók, diesel, 2 kabin, 3 kabin, nyitott tetejű, zárt tetejű, sport cruiser, FLY…? Hadd segítsünk, hogy a legjobb hajót választhassa.

 

Cobrey Yachts

Melyik hajótípus érdekel?

Cobrey 28

Cobrey 33

Cobrey 50

Cobrey 42

Cobrey 28

Cobrey 42

Cobrey 33

Cobrey 50

Cobrey 28

Cobrey 33

Cobrey 42

Cobrey 50

A Cobrey Yachts yachtjai egyszerre elegánsak és sportosak. Gazdag design kultúra és mérnöki tudás mutatkozik meg a yachtokban. A stílusos légbeömlő nyílások, a hajótest ablakvonala és a keménytető jellegzetes „agyarai” megnehezítik a kihagyást, miközben felborítja a hullámokat. Az alsó szint elrendezése kivételes kényelmet tesz lehetővé, világos és tágas konyhasarokkal, igazi fő hálószobával és külön zuhanykabinnal ellátott fürdőszobával. A világítás mindenhol nagyvonalú.

Alapfelszereltség: süllyeszthető asztal, tükör, nagy gardrób és polcok, rádió+hangszórók, 12 voltos mennyezeti lámpák, kiváló minőségű szőnyegpadló, műkő munkafelületű konyhaszekrények, villanytűzhely, rozsdamentes mosogató, hűtőszekrény. A pilótafülkében nagyméretű napozóágy állítható háttámlával, konyhaszekrény mosogatóval, pohártartóval, állítható vezetőülés, állítható kormány, kültéri zuhany, zárható motortér. A fedélzeten rozsdamentes acél gém, napozófedélzeti nyílás, fürdőplatform létrával, szívófej. A motortérben automata tűzoltó készülék található.

 

A hajógyár hivatalos weboldala: www.cobreyyachts.com

A típussal kapcsolatos további információkat az alábbi weboldalon találhatja meg: www.cobreyyachts.com/our-shipyard/#

Cobrey 52 HT

Lépjen velünk kapcsolatba!

Online szerviz időpont kérés